Wild dieet

Wild dieet zonder pakjes en potjes

Nieuw jaar nieuwe kansen! Begin met ontspullen, het huis opruimen, alle overbodige keukenspullen weggooien, de diepvries leeghalen, alle voorraden opmaken. En dan weer beginnen met een schone lei: koken met verse kruiden uit de tuin, eten met zo min mogelijk potjes & pakjes en af en toe wat ‘onkruid’ plukken uit eigen tuin zoals deze heerlijke winterpostelein. Wil je meer weten over lekkere en gezonde eetbare wilde planten uit je tuin? Ga eens mee met een maandelijkse Wildplukwandeling bij kasteel Groeneveld in Baarn of op een andere mooie locatie in Nederland.

 

 

 

2 reacties op “Wild dieet

  1. Wat een leuke wandeling ik kom graag vandaag met een vriendin . Waar verzamelen we precies bij Groeneveld .?
    Tot vanmiddag
    Yvonne van der Horst

    • Hoi Yvonne, Jullie konden niet mee naar binnen vorige keer. Als jullie het leuk vinden dan kunnen jullie dat deel van de wandeling een keer overdoen in een andere maand. Stuur hiervoor een email!