Wild dieet

Wild dieet

Hondsroos bottels

Mijn goede voornemens! Volledig ontspullen, het hele huis opruimen, alle overbodige keukenspullen weg doen, de diepvries leeghalen en opmaken, alle voorraden opmaken. En dan weer beginnen met een schone lei: verse kruiden uit de tuin, eten met zo min mogelijk potjes & pakjes – ja, ook ik doe gewoon mijn boodschappen bij de Appie hoor – en af en toe – als er genoeg van groeit – wat plukken uit de natuur zoals deze heerlijke hondsroos bottels die lekker zoet zuur smaken na de vorst!

 

 

 

 

Getagd met , , ,
1 Reactie op “Wild dieet
  1. Yvonne van der Horst schreef:

    Wat een leuke wandeling ik kom graag vandaag met een vriendin . Waar verzamelen we precies bij Groeneveld .?
    Tot vanmiddag
    Yvonne van der Horst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*